Equip educatiu

DIRECCIÓ

Bones famílies! Us dono la benvinguda a l’escola bressol Els Belluguets de Cornellà del Terri.

Sóc l’Helena, la directora de l’escola bressol i per mi és un orgull poder presentar-vos un equip humà increïble i uns espais i intal·lacions pensades al milímetre per acollir als vostres infants.

El nostre objectiu com a escola es procurar uns espais, un ambient, un ritme, un acompanyament,….per tal que els nostres infants es desenvolupin de forma afectiva i efectiva. Què volem dir amb això? Doncs que primer de tot el que volem es que si sentin el més bé possible a tots nivells: afectiu, emocional, cognitiu,…..tenir les necessitats bàsiques cobertes i establir connexions i vincles amb els nostres companys i adults de l’escola. I a partir d’aquí comencem a establir rutines que els hi donen seguretat i confiaça en sí mateixos, i mica en mica trobaran propostes, espais i materials ens les diferents zones de l’escola per anar descobrint, investigant, creant, provant……

Us animem a seguir conneixent-nos una mica més a través de la nostra web.

PRESENTACIÓ LLAR 0

berta, iris i helena llar 0 cireres

Hola! Som la Berta, l’Iris i l’Helena.

Benvinguts a l’aula de les cireres, l’aula dels més petits de l’escola.

Ens agradaria acompanyar-vos, infants i família, en aquest primer gran viatge.

Què farem? Riure i plorar, jugar i cantar, caure i aixecar-nos, observar i manipular, etc, i sobretot, gaudirem d’aquest curs i de tots vosaltres amb molt d’amor, tendresa i respecte.

“L’Ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor.” (Howard G. Hendricks)

PRESENTACIÓ LLAR 1

leyre, emma i ana llar 1 taronges i raïms

 Bones families!

Som la Leyre, l’Emma i l’Ana, i estem encantades de viure noves experiències a llar 1 aquest curs emprenent  aquest projecte amb molta il. lusió.

Com a equip, volem proposar als nostres infants activitats adequades segons els seus interessos, motivacions i necessitats individuals, fent servir el joc com la nostra eina metodológica.

Un dels nostres objectius és crear en ells l’interés per experimentar, observar, crear i comunicar mitjançant el respecte, l’afecte i un ambient acollidor on tan els infants com les families es sentin com a casa, ja que…. “PER EDUCAR UN INFANT FA FALTA TOTA UNA TRIBU”

PRESENTACIÓ LLAR 2

marta, alba i laia llar 2 peres i kiwis (II)

Som la Marta, l’Alba i la Laia,

En aquest últim curs d’escola bressol acompanyarem als nostres infants amb la fi d’aconseguir el seu màxim grau d’autonomia, en un entorn acollidor, amb uns espais adequats que ho facin possible i accesibles a totes les seves necessitats.

Donem molta importància al fet d’aprendre a compartir amb els altres infants, ajudar-nos uns als altres, tenir estones de conversa i tenir empatia a través de l’afecte i l’estima. En definitiva, a conviure en societat.

“L’art d’ensenyar és l’art d’ajudar a descobrir”  (Mark Van Doren)

PRESENTACIÓ CUINERA

Hola, sóc l’Ana! La cuinera dels Belluguets!!!

Benvinguts a la meva cuina! Aquí procuro crear màgia cada dia per poder donar el millor als nostres infants! Amb bons productes i amor, la cuina es va fent dia a dia……però el millor moment del dia sempre és quan puc veure en directe com els nostres nens i nenes gaudeixen del dinar i, també, quan a mig matí de tant en tant apareixen a la cuina per preguntar-me que hi ha per dinar i perquè els hi ensenyi el que preparo.

LES BELLUGUETES

equip