Equip educatiu

DIRECCIÓ

Bones famílies! Us dono la benvinguda a l’escola bressol Els Belluguets de Cornellà del Terri.

Sóc l’Helena, la directora de l’escola bressol i per mi és un orgull poder presentar-vos un equip humà increïble i uns espais i intal·lacions pensades al milímetre per acollir als vostres infants.

El nostre objectiu com a escola es procurar uns espais, un ambient, un ritme, un acompanyament,….per tal que els nostres infants es desenvolupin de forma afectiva i efectiva. Què volem dir amb això? Doncs que primer de tot el que volem es que si sentin el més bé possible a tots nivells: afectiu, emocional, cognitiu,…..tenir les necessitats bàsiques cobertes i establir connexions i vincles amb els nostres companys i adults de l’escola. I a partir d’aquí comencem a establir rutines que els hi donen seguretat i confiaça en sí mateixos, i mica en mica trobaran propostes, espais i materials ens les diferents zones de l’escola per anar descobrint, investigant, creant, provant……

Us animem a seguir conneixent-nos una mica més a través de la nostra web.

PRESENTACIÓ LLAR 0

   

PRESENTACIÓ LLAR 1

 

PRESENTACIÓ LLAR 2

PRESENTACIÓ CUINERA

Hola, sóc l’Ana! La cuinera dels Belluguets!!!

Benvinguts a la meva cuina! Aquí procuro crear màgia cada dia per poder donar el millor als nostres infants! Amb bons productes i amor, la cuina es va fent dia a dia……però el millor moment del dia sempre és quan puc veure en directe com els nostres nens i nenes gaudeixen del dinar i, també, quan a mig matí de tant en tant apareixen a la cuina per preguntar-me que hi ha per dinar i perquè els hi ensenyi el que preparo.

LES BELLUGUETES