Equip educatiu

DIRECCIÓ

Helena directora

Bones famílies! Sòc l’Helena, la directora de l’escola bressol “Els Belluguets” de Cornellà del Terri.

M’omple d’orgull poder-vos donar la benvinguda i presentar-vos l’escola. Aquí a Belluguets ens mou el benestar dels nostres infants, que trobin a l’escola un ambient tranquil i còmode on poder desenvolupar totes les seves capacitats i inquietuds, en un entorn que els proporcioni seguretat i afecte.

Un cop cobertes les necessitats fisiològiques bàsiques dels nens i nenes, volem donar molta importància al dia a dia i a aquelles petites coses quotidianes plenes d’aprenentatges que ens ajuden a anar agafant seguretat i curiositat per anar explorant, descobrint, i mica en mica entendre el món que ens envolta en comunitat. Compartir, expressar i saber comunicar-nos és part important d’aquesta etapa i volem compartir-ho plegats. És un camí preciós i ens sentim molt afortunades de poder fer-lo junts!

Us animo a coneixe’ns una mica més….a través del que us ensenyem en aquest bloc.

Atentament,

Helena

Marta, Alba i Laia educadores Llar1 Taronges i RaïmsPRESENTACIÓ LLAR 1

Hola famílies, som l’Alba, la Laia i la Marta i estem amb els infants de llar1.

L’escola ha de ser un lloc acollidor i familiar on els nens se sentin segurs i feliços, i per aconseguir-ho, els hi proporcionem calidesa, seguretat i totes les eines necessaries perquè els més petits es facin seu aquest espai.

Creiem plenament amb les capacitats de cada infant i és per aixó que els hi donarem l’empenta necessaria per ser el màxim d’autònoms i puguin desenvolupar les seves tasques i rutines amb el màxim d’autonomia possible.

“l’art d’ensenyar és l’art d’ajudar a descobrir” Mark Van Doren

Ana i Berta educadores llar 2 Kiwis

PRESENTACIÓ LLAR 2

Som l’Ana i la Berta, les educadores de llar 2.

Durant aquest últim curs d’escola bressol esperem que els vostres infants aconsegueixin l’autonomia que tan feliços els fa; que aprenguin a gestionar les emocions i que puguin expressar allò que els passa, que sàpiguen conviure en societat on s’ha d’ajudar i compartir.

El nostre objectius es col·laborar tots junts: escola, infants i família, creant moments, espais i temps per tal que sigui un infant segur, feliç, escoltat, acompanyat en totes les etapes de la seva vida.

 

Foto edukes LL0 web

PRESENTACIÓ  LACTANTS

Som l’Emma i la Leyre i el nostre propòsit en aquest curs 2018/2019 és acompanyar als infants, donant-los tot allò que necessiten; afecte, tendresa, abraçades, mirades, respecte, valors, educació, estímuls, exemples, raons, molt de temps..

 

 

 

 

Ana cuinera

PRESENTACIÓ CUINERA

Hola, sóc l’Ana! La cuinera dels Belluguets!!!

Us dono la benvinguda virtual a la nostra cuina i us vull dir que estic molt contenta de treballar amb uns productes, espais i materials com els que tinc al meu abats…però el que més m’agrada es veure els nens i nenes com mengen el que els preparo, sentir-los com parlen mentre mengen i, sobretot, quan venen a veure’m a la cuina per preguntar-me que hi ha per dinar…..aquest és un moment molt especial del dia.